top of page

Počeo drugi po redu Mentorski program za preduzetnice

Prošle nedelje je otpočeo Mentorski program za preduzetnice 2020 zajedničkim sastankom Impact Hub-a i AFA-All for All sa svim polaznicama programa kako bi se one upoznale – i međusobno, i sa samim programom.


Mentorski program za preduzetnice je zajednički program AFA organizacije i Impact Hub-a u okviru Inicijative „WE Founders“, trogodišnjeg projekta finansiranog od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Cilj ovog projekta je podrška ženskim biznisima da ostvare svoj pun ekonomski potencijal i time doprinesu ekonomskom rastu zemlje.


Ove nedelje Impact Hub počinje sa prvim delom programa koji podrazumeva sesije vezane za sticanje „core„ biznis veština, dok će u drugoj polovini novembra krenuti drugi deo programa koji vodi AFA i koji se tiče sticanja mekih (liderskih) veština voditi AFA. Oba dela podrazumevaju po šest edukativnih sesija, s obzirom na podjednak značaj tvrdih i mekih veština za vođenje biznisa. Takođe, AFA planira i organizovanje dve dodatne sesije koje će biti praktičnog tipa, tj. gde će preduzetnice moći da demonstriraju veštine stečene kroz program.  


Povodom Mentorskog programa, želimo sa vama da podelimo dva sjajna intervjua sa uspešnim preduzetnicama koje će kao mentorke učestvovati u ovogodišnjem Mentorskom programu u delu koji sprovodi AFA:

Biljana Ždrale, suosnivačica startapa Boostowski https://youtu.be/rNHKKHU3K-4

Anja Ivana Milić, suosnivačica i CEO kompanije Arhi.pro https://youtu.be/ar9iuzjnBn0

Više o sadržaju programa možete videti na:

bottom of page