Mentorski program za preduzetnice 2020

Uspešno završen drugi Mentorski program za preduzetnice i uskoro počinje treći!

Druga generacija učesnica Mentorskog programa za preduzetnice, koji zajednički organizuju AFA i Impact Hub u okviru USAID inicijative WeFounders, uspešno je završila program koji je ovog puta organizovan onlajn, zbog mera predostrožnosti u uslovima pandemije. Polaznice programa su izrazile zadovoljstvo i zahvalnost za priliku da tokom programa rade sa timom mentora koje je AFA okupila, pa koristimo ovu priliku da im se i mi zahvalimo.

Želja nam je da kroz Mentorski program buduće preduzetnice i one koje su već ušle u preduzetničke vode naučimo konkretnim poslovnim, liderskim i drugim “mekim” veštinama, kao i da ih podržimo u umrežavanju - kako međusobno, tako i sa ženama liderkama iz različitih industrija koje su članice široke AFA poslovne mreže. Umrežavanje je u brojnim istraživanjima prepoznato kao veština za koju je ženama potrebna veća podrška nego muškarcima i upravo je zato na umrežavanje stavljen poseban akcenat u AFA delu  Mentorskog programa koji je posvećen razvoju “mekih” veština.
 
Mentorski program je ove godine posebno obogaćen saradnjom AFA i regionalne Google kancelarije iz Hrvatske koja je učestvovala na ovogodišnjem AFA Samitu ženskog liderstva 15.12.2020. na kom su Google predstavnici održali radionicu pod nazivom “I am remarkable” – međunarodnu Google radionicu za osnaživanja žena koja ima za cilj da se žene podstaknu i ohrabre da promovišu sebe, kao i da se bolje međusobno povezuju. “Google radionica je bila posebna i pomogla nam je da se još više zbližimo” – bio je uniforman komentar svih polaznica ovogodišnjeg AFA Mentorskog programa.
 
Program je ovog puta pohađalo 12 preduzetnica koje dolaze iz potpuno različitih sfera: od e-trgovine, preko proizvodnje nakita uz upotrebu ekoloških dijamanata i inovativnih marketinških biznis modela za mala i srednja preduzeća, do organizacija koje će pomagati drugim ženama u profesionalnom razvoju.

Pogledajte iskustva prve generacije polaznica!

AFA
Asocijacija za afirmaciju žena

Gospodar Jovanova 2

11000 Belgrade, Serbia

+381 (0)11 218 0533

office@afa.co.rs

Quick Links

© 2019 created by AFA

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle