top of page

Women4Cyber Serbia na međunarodnoj eSecurity konferenciji

Šesta međunarodna eSecurity konferencija u organizaciji Udruženja eSigurnost održaće se od 27. do 29. septembra 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu. Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regionu, okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti, a na konferenciji će govoriti i predsednica Women4Cyber Chapter-a Sanja Kekić!



Za sve članove AFA mreže je obezbeđen poseban popust na kotizacije, pa je tako:

  • Kotizacija za dva dana konferencije, 28. i 29. septembar – 150€ umesto 280€

  • Kotizacija za hand on trening, 27. septembar, i dva dana konferencije, 28. i 29. septembar – 260€ umesto 410€

Potrebno je samo da prilikom prijave u napomenu upišete promo kod: eSecurity&AFA


Konferencija eSecurity iz godine u godinu prati trendove u oblasti informacione bezbednosti u okviru finansijskih institucija, telekomunikacionih kompanija, energetskog sektora itd. Posebna predavanja biće posvećena upravljanju bezbednošću informacionog sistema, standardima i regulativama, bezbednosti mobilnih uređaja i internet stvari (IoT), zatim bezbednosti platnih kartica, elektronskog i mobilnog plaćanja, kriptografiji i blockchain tehnologiji. Na konferenciji će biti reči i o socijalnom inženjeringu, phishing napadima i neizbežnim ransomware pretnjama. Naši prijatelji će govoriti i o temama koje dolaze nakon problema, o digitalnoj forenzici, sistemima za oporavak podataka i rezervnim kopijama.


Konferenciju prate radionice (hands-on treninzi) na temu etičkog hakovanja i digitalne forenzike. Tokom perioda pre konferencije, kao i na samoj konferenciji organizuje se Hacking Game. Svi zainteresovani su poznavani da učestvuje, a najbolje na konferenciji očekuju vredne nagrade.

bottom of page