top of page

Vip Mobile nastavlja da posluje pod imenom A1 Srbija

Kompanija Vip je godinama deo Telekom Austria Grupe, koja beleži više od 25 miliona korisnika u 7 zemalja - Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Srbiji. S obzirom na to da ostale zemlje članice već posluju pod imenom A1, došao je red na Vip da u Srbiji nastavi priču pod zajedničkim imenom.Ova promena ne uključuje samo rebrendiranje, već i niz značajnih pomaka u poslovanju, uključujući i pravljenje sopstvenih medijskih sadržaja. Novo ime, praćeno značajnim promenama deo je šire strategije razvojnog puta na kome je kompanija prethodno ostvarila rast prihoda, korisnika i udela na tržištu.


Kompanija je pod novim imenom ponudila dva nova modela - A1 Alpha 20 i A1 Alpha 20+, dok će korisnici svakog meseca do kraja 2021. godine, kako navodi PC Press, moći samostalno da odaberu i aktiviraju poklon dodatke putem aplikacije Moj A1.


Kako A1 Srbija navodi, sve ugovorene usluge i dalje će se koristiti pod istim uslovima, a sva oprema nastaviće da radi na isti način i nije potrebna zamena pretplatničkih brojeva, SIM kartica i opreme.


A1 Srbija je najavila rekordne investicije u mrežnu infrastrukturu širom zemlje tokom prve godine poslovanja radi dodatnog unapređenja korisničkog iskustva: "Sa novim imenom nećemo dobiti samo novi logo, izgled prodavnica, veb-sajta i aplikacije, već i novu A1 snagu i kvalitet. Kao internacionalni operater, A1 Srbija donosi najbolje poslovne prakse, konstantno ulaže u infrastrukturu i unapređuje kvalitet usluga i korisničkog iskustva. U skladu sa tim, pripremili smo i nove izbore u našoj ponudi proizvoda i usluga".


Kako PC Press. navodi, kompanija A1 Srbija nastaviće aktivno da razvija i pokreće projekte posvećene ljudima i društvu u celini, doprinoseći sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.


Izvor: https://pcpress.rs/vip-mobile-od-danas-posluje-pod-imenom-a1-srbija/

Comments


bottom of page