top of page

U toku su prijave za četvrti besplatan program Startup centra za razvoj biznis ideja

Startup Centar, inkubator za timove u početnoj fazi razvoja biznis ideja i pokretanja tehnoloških startapa, koji su pokrenuli Ekonomski fakultet i MVP Workshop, pokreće još jedan u nizu besplatnih programa pomoći u razvoju biznis ideja. Četvrti mentorski program namenjen je studentima, koji se za učešće mogu prijaviti do 1. marta.



Startup Centar je osnovan u septembru 2017. godine sa ciljem da pomogne mladima da otvore svoje kompanije i da im uz pomoć stručnjaka omogući da od svojih ideja i startapa stvore održivi biznis.


Konkurs je otvoren za studente koji imaju inovativnu ideju i tehnološko rešenje, ali ne znaju kako da je pretvore u biznis. Uslovi za timove jesu da je bar jedan član sa Ekonomskog fakulteta, da ima jednu devojku u timu i da je proizvod tima tehnološko rešenje iz bilo koje oblasti.


Kroz tromesečni mentorski program studenti će proći kroz niz predavanja i radionica, od toga kako najbolje oblikovati svoju ideju u minimalno održiv proizvod, razgovarati sa potencijalnim klijentima i odrediti svoje tržište, kreirati vizuelni identitet i marketing strategiju, do upoznavanja potencijalnih investitora. Svoja iskustva i znanja preneće im stručnjaci iz različitih oblasti, a svaki tim će dobija svog mentora koji će im pružati podršku.

Učešće u programu je besplatno, a startapi zadržavaju 100 odsto kapitala u svojim kompanijama. Više informacija o četvrtom programu razvoja biznisa Startup Centra dostupno je na zvaničnom sajtu organizacije.


Konkurs za učešće u ovom programu je otvoren do 1. marta, a svi zainteresovani timovi prijavu za učešće mogu popuniti na Startit sajtu.


Izvor: Startit

bottom of page