top of page

Poslušajte predstavnike AFA organizacije na večerašnjem Webizu!

Updated: Apr 9, 2021



Webiz konferencija je 2020. godine postala prvi pravi live virtual experience, kada je održana live sa govornicima iz studija, pruživši domaćoj publici potpuno novo iskustvo online formata.

Ove godine nas ne očekuje samo jedan, već više Webiz događaja, koji će se fokusirati na glavne oblasti poslovanja 21. veka, počevši od virtuelne konferencije putem live video stream-a 8. i 9. aprila, i po svemu sudeći - nadmašiće sva dosadašnja očekivanja, uz novi, produkcijski unapređeni experience.

Centralna tema aprilske konferencije – Innovation & Women empowerment, okupiće najvažnije predstavnike ovih oblasti i pomeriti granice održavanja online događaja još jednom!

Cilj konferencije je demokratizacija inovacija, odnosno predstavljanje različitih načina kako može da se inovira – u kompanijama bilo koje veličine, u okviru bilo kog odeljenje, funkcije ili zanimanja. Sa druge strane, tema rodne ravnopravnosti je aktuelnija više nego ikad. Želimo da podržimo profesionalni razvoj žena u svakoj sferi poslovanja i stvorimo svet u kojem svi imaju jednake šanse za uspeh.

Očekuje nas 2 dana dinamičnog programa, 14 panela i više od 40 učesnika - predstavnika vodećih kompanija, startapa i new age zanimanja.

Kako možemo imati više žena lidera u hi-tech kompanijama otkrićemo tokom panela na kome će učestvovati predstavnici AFA organizacije: Ksenija Karić, Direktorka Schneider Electric i moderatorka panela, Jelena Bratić, Services Lead Multy-Country, Microsoft, Sofija Čerović, HR Direktorka SAGA, i Katarina Milić, Marketing Manager SAS. Dok će na na temu ulaganja u ženske startape u Srbiji govoriće Biljana Ždrale, CEO startapa Boostowski.

Pored vrhunskih stručnjaka sa domaće scene, Webiz konferenciji će se pridružiti i svetska imena, kao što su Stefan Kauster, Partner & Head of Ecosystem Consulting globalne istraživačke organizacije Startup Genome, zatim Jan Kobler, Managing Partner velikog investicionog fonda South Central Ventures, Ričard Andemark, Founder & CEO škole primenjene informacione tehnologije Salt.

Celokupan program zajedno sa listom učesnika, možete pogledati ovde.

Sama streaming platforma za praćenje konferencije je interaktivna, tako da će publika moći da se uključi i postavi pitanja govornicima, baš kao i na konferencijama uživo.

Nakon njenog završetka, učesnici će dobiti pristup snimku celokupne konferencije, kako bi mogli da pogledaju omiljena predavanja i panele još jednom i izvuku glavne poruke.

Uz naš kod: AFAWEBIZ20! ostvarujete 20% popusta na cenu karte za Webiz virtuelnu konferenciju! Unesite kod prilikom kupovine i popust će biti automatski obračunat.

Sigurni smo da ćete nakon konferenciji biti bogatiji za znanja koja mogu promeniti Vašu profesionalnu budućnost!


bottom of page