top of page

Save the date: Women’s Leadership Summit u Beogradu 24. i 25. oktobra!

Updated: Sep 12, 2019

Women’s Leadership Summit 2019. biće održan 24. i 25. oktobra u Beogradu. Tokom dva dana trajanja Samita, biće razmotrene najaktuelnije teme iz sveta tehnologije, ekologije, biznisa a cilj je razmena iskustava i pronalaženje rešenja za mnoge društvene i ekološke izazove, kao i značaj networking-a za uspeh u karijeri i životu.



Prvi dan i otvaranje Samita održaće se u četvrtak, 24. oktobra u Nordeusu, vodećoj gejming kompaniji, a glavne teme će biti posvećene današnjoj tehnologiji i uključivanju većeg broja žena lidera u tehnološke kompanije, novim tehnologijama i značaju digitalne pismenosti u digitalnom dobu u kome živimo i koje se menja velikom brzinom.


Drugi dan Women’s Leadership Summit -a, koji će biti održan u petak 25. oktobra u Hyatt Regency hotelu, rezervisan je za najaktuelniju temu današnjice: "Klimatske promene i evropski zeleni talas", sa posebnim fokusom na način na koji restrikcije u trgovini plastičnim otpadom mogu uticati na okolinu. Takođe, biće reči i o tome kako korporacije mogu učestvovati u stvaranju cirkularne ekonomije i u kom pravcu Srbija treba da ide kako bi transformisala svoju ekonomiju iz linearne u cirkularnu. U tu svrhu AFA dovodi renomirane domaće i inostrane stručnjake koji će podelili znanje i informacije i omogućiti nam da se bolje prilagodimo promenama u globalnoj tehnološkoj i ekonomskoj arhitekturi.


Women’s Leadership Summit ima za cilj da predstavi i razmotri najaktuelnije teme i probleme današnjice i da uključi kako pojedince tako i kompanije u rešavanje istih uz ideju da se svi povežu i kreiraju zajednicu koja će imati značajan uticaj na društvo.


AFA Women's Leadership Summit se održava pod pokroviteljstvom USAID-a u sklopu šireg projekta WeFounders u saradnji sa Impact Hubom, a na njemu će biti predstavljen i AFA Mentorski Program za buduće preduzetnice koji je takođe rezultat ovog partnerstva.

Opširnije uskoro!

bottom of page