top of page

REGISTRUJTE SE: All for All Leadership Summit 2. novembra u Beogradu


All for All Leadership Summit biće održan 2. novembar u hotelu Radison u Beogradu. Tema ovogodišnjeg samita je ESG leaders - Creating a more sustainable, inclusive, and growing future for all together, a prijave su u toku. Prvih 20 registrovanih za Samit, obezbeđuju i prisustvo na pred-događaju Fem Health Tech Soirée koji će okupiti visoke zvanice u Rezidenciji ambasade Švedske.


Program Samita je 17-22h, biće dinamičan i okupiće uspešne kompanije i stručnjake iz ESG polja. Očuvanje životne sredine, društvena odgovornost i savesno korporativno upravljanje postaju ključan deo biznisa i uskoro će sve kompanije morati da usklade poslovanje sa ovim standardima. Firme koje su to već uradile, podeliće na AFA samitu sa ostatkom zajednice i širom javnošću na koji način su poslovanje uveli u tokove društveno-odgovornog upravljanja.


Među govornicama i govornicama biće Ekaterina Jegorova regionalna direktorka IKEA i šef za održivost, Staša Stojkov Rosić, lider za održivost u IKEA Srbija, Zoran Drakulić, vlasnik Bioenergy point kompanije, Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS, Miloš Erić iz PwC Srbija, Tamara Stančev direktorka Ljubex International, Ana Trifković suosnivačica Bifrost Bioplastic i drugi.
Kako AFA organizacija zalaže za jednakost polova, pogotovo u tehnologijama i na liderskim pozicijama, posebna pažnja biće posvećena temi na koji način je ESG osnova za održivu rodnu ravnopravnost. Kroz program će biti obuhvaćene i ostale oblasti kroz koje se ESG primenjuje, kao što su održivost, finansije, zelena energija, tranziciji na ekološki povoljna goriva i kanale snabdevanja, cirkularna ekonomija, ESG transformacija u malim i srednjim preduzećima... Značajan deo samita biće posvećen umrežavanju govornika i publike kako bi se razmena dobrih praksi nastavila i u neformalnom delu.


Organizaciju All for All Leadership Summit 2023 podržali su lideri u ESG polju IKEA, NIS, Astra Zeneca, Merck, UniCredit, Privredna komora Srbije, LPT i ambasade Švedske i Izraela.Ove godine će u okviru Samita posebna pažnja biti posvećena ženskom zdravlju kroz Fem Health Tech Soirée koje će 1. novembra u rezidenciji Ambasade Švedske, okupiti eksperktinje iz vodećih zdravstvenih i farmaceutskih kompanija. Ina Bulat, direktorka kompanije Merk za Jugoistočnu Evropu, Sandra Perić zadužena za komunikacije i pristup tržištu iz Astra Zeneca, Marijana Vasilesku generalna direktorka Medi Group i Katarina Bajec generalna direktorka Acibadem Bel Medic, govoriće o tome koliko je žensko zdravlje zapostavljeno, kako poboljšati ulaganje i razvoj tretmana i lekova, i šta su planovi u ovom polju u budućnosti.


Žensko zdravlje je globalno zapostavljena oblast u koje se ne ulaže dovoljno kroz istraživanje i razvoj, iako se zna da uprkos tome što žive duže, žene imaju manje kvalitetnih godina po pitanju zdravlja. Kada treba da su na vrhuncu karijera, žene se suočavaju sa značajnim promenama zbog perimenopauze i menopauze što utiče na njihove fizičke i kognitivne sposobnosti, o čemu se ne priča dovoljno, niti postoje adekvatni tretmani/lekovi za ublažavanje simptoma. Dodatno, autoimune bolesti se u 78% slučajeva razvijaju kod žena, i broj je svakim danom sve veći, a uzroci su nepoznati. Vodeće zdravstvene ustanove i farmaceutske kompanije podeliće saznanja na ove teme, otkriti na koji način se bore za rodni balans u ovom polju i šta očekivati u budućnosti.


AFA organizacija tradicionalno održava samit liderki i lidera sedmu godinu zaredom. Do prošle godine događaj je nosio naziv Women Leadership Summit, ali kako istinska rodna ravnopravnost nije moguće postići bez saradnje polova, od 2022. događaj je prerastao u samit za sve lidere - All for All Leadership Summit.

3 Comments


Playing slice master - an arcade game that merely requires tapping. Everything is physics and fluid motions. Using your virtual blade, demonstrate your cutting abilities and strive to become the greatest slice master!

Like

Samit liderstva Svi za sve zvuči kao nevjerovatna prilika da se udubimo u goruća pitanja ESG vodstva i rodne ravnopravnosti u tehnologiji i vodećim ulogama. Inspirativno je videti tako raznolik spektar govornika iz kompanija kao što su IKEA, NIS i Astra Zeneca kako dele svoje uvide i iskustva. Posebno me zanima Fem Health Tech Soirée i diskusije o zdravlju žena, jer je to oblast kojoj se često ne posvećuje dovoljno pažnje.

x trench run

Like

lingaraja temple
lingaraja temple
Nov 10, 2023

These is a great opportunity for you to change your status and become among those that matters in life. Are you a pastor, prophet, Politician, Priest, Businessman/woman, Student etc, seeking for where to eradicate poverty from your life, seeking for where to get a spiritual backup in your Political career, Business career. seek no more for we are here to show you that light that is at the end of the tunnel.. We guarantee you wealth, power, fame, success, protection ones you join us.. Join the Great lingaraja confraternity occult today for a change of status.. you can reach us on Whatsapp or call +2347015932813

Websites lingarajaoccultictemple.blogspot.com


Like
bottom of page