top of page

Prvi Female Health-Tech Forum 2023

Updated: Feb 16, 2023

Glavna tema događaja u Beogradu biće “Najnovija dostignuća i mogućnosti za očuvanje zdravlja žena”, a svi zainteresovani za učešće mogu da se prijave na office@afa.co.rs


All For All (AFA) organizuje prvi forum za žensko zdravlje pod nazivom „Fem Health-Tech Forum 2023“ u Beogradu, čime AFA i Srbija postaju deo globalne inicijative.


Forum će okupiti najrelevantnije naučnike, inovatore i eksperte, predstavnike vlade i zdravstvenih ustanova, ali i kompanija i predstavnike medija, kako bismo podigli svest o značaju ulaganja u očuvanje zdravlja žena, koje iako u proseku žive duže od muškaraca, imaju manji broj kvalitetnih godina.


„Budući da je zdravlje žena globalno zapostavljena oblast u koju se investira svega 2% od ukupnog budžeta za istraživanje i razvoj, ideja je da svake godine okupljamo najprogresivnije lidere i predstavimo najbolje tendencije i inicijative na polju održanja vitalnosti i dugovečnosti žena ali i da identifikujemo ključne oblasti delovanja i uključimo kompletnu zajednicu. Pozivamo sve kompanije, institucije i pojedince koji žele i mogu da nas podrže u organizacji ovog događaja da nam se jave i tako postanu deo globalne inicijative,“ ističe Žaklina Nikolić Kušić, programska direktorka AFA-e.


Žene su tek od 1993. uključene u kliničke studije što znači da većina savremenih lekova nije testirana na ženama. Poseban fokus Foruma biće na tehnološkim inovacijama koje drastično ubrzavaju istraživanja i omogućavaju vrtoglavi napredak medicine u poslednjih nekoliko godina.Neke od važnih tema o kojima ćemo pričati, iz ugla izazova sa kojima se žene danas najčešće suočavaju, su ubrzanje biološkog sata, hormonski disbalans i uticaj na sveukupno zdravlje žena, prevremeni ulazak u menopauzu i kako ga preduprediti, zašto autoimune bolesti više pogađaju žene (u 78% slučajeva). Sa druge strane, predstavićemo i najbolje prakse na polju rane dijagnostike i prevencije, ishrane i suplemenata.


Važan aspekt je i kako kompanije da pruže veću podršku zaposlenim ženama u očuvanju zdravlja i kako mogu da pomognu u unapređivanju jednakosti u zdravstvenoj zaštiti na radnom mestu.


Svi zainteresovani za učešće mogu da se prijave putem mejla office@afa.co.rs.


AFA (All For All) je organizacija za osnaživanje žena kroz tehnologiju i inovacije, osnovana 2016. godine i jedinstvena je po tome što u borbu za rodnu ravnopravnost podjednako uključuje i muškarce, jer samo zajednički je moguće postići brze promene i stvoriti ravnopravno društvo u kome će svi imati jednake mogućnosti. AFA zajednica okuplja vodeće kompanije, diplomatska predstavništva, ministarstva, brojne organizacije, institucije, ali i istaknute pojedince. Poseban značaj za okupljanje ove zajednice i kreiranje strategije razvoja ima Let’s Play Together Communication (LPT) i njena 25-godišnja reputacija u kreiranju brendova i organizacija sa svrhom, koje dugoročno i posvećeno doprinose ostvarivanju važnih društvenih ciljeva, predvođena Žaklinom Nikolić Kušić koja je i jedna od osnivačica AFA organizacije i programska direktorka.


11件のコメント


Appzil incorporation
Appzil incorporation
2023年10月06日

Looking for competitive drug prices and high-quality medicine pills? Look no further! Our Canadian drug store offers a wide range of medication pills at unbeatable medication prices.

With a commitment to your health, we provide access to safe and effective medications sourced from trusted manufacturers. Plus, our knowledgeable staff can help you understand medications interactions and choose the right products for your needs.

At our Canadian drug store, you'll find the best medicine prices and a diverse selection of medications. Don't compromise on your health – shop with us today!

いいね!


Appzil incorporation
Appzil incorporation
2023年10月06日

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--><a href="https://rxmedilife.com">online rx prescription</a><a href="https://rxmedilife.com">online medicine prescription</a><a href="https://rxmedilife.com">medication delivery</a><a href="https://rxmedilife.com">prescription rx</a><a href="https://rxmedilife.com">medicine delivery</a><a href="https://rxmedilife.com">pharmacy delivery</a><a href="https://rxmedilife.com">prescription shop</a>

いいね!

Juliana Rikmark
Juliana Rikmark
2023年9月18日

Bio je i red da se ordzi prvi tech forum specificno za zene kao sto vec davno postoji na https://talismani.rs/

いいね!
Juliana Rikmark
Juliana Rikmark
2023年9月18日
返信先

[url=https://talismani.rs]talismani[/url]

いいね!

Irish Arabic
Irish Arabic
2023年7月17日

godine i jedinstvena je po tome što u borbu za rodnu ravnopravnost podjednako uključuje i muškarce @geometry dash subzero

いいね!
bottom of page