top of page

"Speed date with the future" na Nedelji inovacija od 21. do 25. septembra! Rezervišite svoje mesto

Updated: Sep 4, 2020

Nedelja inovacija će se ove godine održati od 21. do 25. septembra, a tema će biti „Speed date with the future“ sa posebnim fokusom na podizanje svesti o tome kako brzorastuće tehnologije utiču na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo.

Tokom pet dana septembra govoriće renomirani svetski i domaći stručnjaci, istraživači, inovatori, naučnici, kreatori promena, korporativni i startap lideri, preduzetnici, aktivisti o neograničenim mogućnostima za razvoj koje nam pružaju disruptivne inovacije kao i o značaju kolaborativnog liderstva u procesu ekonomskog rasta i razvoja društva u novoj tehnoloskoj eri.

Tradicionalno uspostavljene nagrade za najbolje inovatore i pronalazače dodeljivaće se i ove

godine sa ciljem promocije pozitivnih primera i uzora među pojedincima, kompanijama, organizacijama, startapovima koji daju prioritet etici, rodnoj ravnopravnosti, održivosti, ekologiji i društvenom prosperitetu i svi zainteresovani se mogu prijaviti na iw@afa.co.rs

Novina je poseban edukativni program namenjen svim organizacijama i pojedincima koji su u potrazi za sjajnim prilikama koje unapređuju znanje i veštine. Edukativne radionice iz oblasti: Design Thinking, Machine Learning, Agile and Scrum metodologije i pokretanja i razvoja online biznisa, omogući će svim učesnicima da usvoje najkompetentnija znanja koja su odmah primenjiva u biznisu.

Program Nedelje inovacija možete videti na www.innovationweek.rs kao i način na koji možete da aplicirate za godišnje nagrade za inovacije, prijavite se za radionice i edukativne programe i učestvujete na konferenciji o inovacijama.

bottom of page