top of page

Pokrenuta je WE Founders inicijativa

Updated: Jul 22, 2019

WE Founders Meetup osmišljen je kao serija događaja koji će jednom mesečno okupljati: startap timove, osnivačice, biznis liderke i preduzetnice, a koje vide vrednost zajednice. WE Founders Meetup osmišljen je u cilju umrežavanja, razmene iskustava i davanja podsticaja napretku u poslovanju. Imaćete prilike da čujete o iskustvima gradnje biznisa iz ugla žena, preprekama na koje su nailazile i kako nisu posustajale gradeći svoj put ka uspehu.



Inicijativa „WE Founders“ je trogodišnji projekat koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Impact Hub Beograd u saradnji sa AFA organizacijom i Udruženjem poslovnih žena Srbije (UPŽ).

„Negujemo stav da treba raditi i misliti „na veliko“ kako bismo mogli da postignemo rešenja za sve izazove koji su oko nas. A najbolji način za razvoj jeste upravo – zajednički! Hajde da podelimo greške jedni sa drugima i učimo na njima, sarađujemo i podržavamo se na zajedničkom putu do uspeha.“

Svaki WE Founders Meetup će imati svoju temu meseca – od prvog kupca do izlaska na globalno tržište. Okupljanjem startapa, timova, osnivačica, biznis liderki i preduzetnica razmenjivaćemo iskustva i davati podsticaj napretku u poslovanju. Liderke u biznisu i osnivačice startapa će sa nama istovremeno deliti različite prakse i veštine na putu ka održivosti i rastu.


Na WE Founders Meetup-ovima imaćete prilike da se povežete sa uspešnim ženama, učestvujete u pričama o izgradnji biznisa i postavljate pitanja na koja ćete dobiti savete za brži razvoja biznisa kojim se bavite.


Prvi u nizu meetup-ova posvećen preduzetnicama i osnivačicama startapa u okviru WE Founders inicijative održan je u četvrtak 13. juna Impact Hub-u u Beogradu kada su nam o iskustvima izgradnje svog biznisa, odnosno startapa govorile Maja Turković i Ružica Ilić i sa nama podelile kako su ih poslovne vizije vodile ka prilikama na tržištu.



bottom of page