top of page

Mentorski program za buduće preduzetnice

Updated: Aug 1, 2019



Ako si i Ti jedna od nas koja razume kako tehnološki napredak danas ubrzano menja način na koji živimo i radimo, onda se slažemo da će poslovi koje danas obavljamo u skoroj budućnosti izgledati bitno drugačije.


Hajde da ovaj izazov zajedno pretvorimo u šansu za lični razvoj i napredak!

Ako već neko vreme razmišljaš o tome da bi volela da započneš svoj biznis, imaš ideju u koju veruješ ali je nisi razradila, testirala i u celosti osmislila, potpuno te razumemo. Nije lako odvažiti se na samostalnost i rizike koje sa sobom nosi, često nedostaje podrška ili ako je imaš nije dovoljno kompetentna za tvoje ideje. U isto vreme svesna si da ti za samostalni početak biznisa nedostaju određene veštine, šire iskustvo, networking sa ostvarenim profesionalcima i resursi.


Ako smo se prepoznale, AFA mentorski program ti pruža priliku da iskoristiš šansu i ostvariš pun potencijal svoje poslovne ideje.


Kako? Budi jedna od 15 polaznica i prijavi se za učešće u prvom AFA mentorskom programu koji traje od septembra 2019. do marta 2020. koji ti u savršeno fleksibilnoj dinamici - jednom mesečno pruža mogućnost da obogatiš svoje poslovne ambicije veštinama koje su neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa, povežes se i kreiraš svoj network.

Zašto? Samopouzdanje i networking, poslovne i liderske veštine, pristup tržištu, marketing, strategija, osnovne tehnološke veštine, održivost biznisa i pristup kapitalu i inspirativne priče uspešnih žena koje su na liderskim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama. Ovo znanje i iskustvo koje će sa tobom deliti članice AFA mreže biće ti dostupno u grupi od samo 15 polaznica koje imaju iste dileme i izazove kao i ti.

Kada? Popuni kratak upitnik do 20. avgusta i ukoliko tvoja prijava bude u 15 odabranih, očekuj da ćemo te kontaktirati. Ukoliko imaš pitanja ili želiš da pošalješ nešto više u vezi sa svojom prijavom, mentorship@afa.co.rs je adresa za to.




Odvaži se i prijavi se! Radujemo se da sa tobom podelimo AFA vrednosti.



 

AFA mentorski program deo je Inicijative „WE Founders“, trogodišnjeg projekta koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Impact Hub Beograd u saradnji sa Asocijacijom za afirmaciju potencijala žena (AFA) i Udruženjem poslovnih žena Srbije (UPŽ).

Izrada ovog programaomogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj je isključivo odgovornost Asocijacije za afirmaciju potencijala žena (AFA) i ne predstavlja nužno stavove Impact Hub-a, USAID-a ili Vlade SAD.

Comentários


bottom of page