top of page

Ksenija Karić nova direktorka SE za Srbiju i Crnu Goru

Updated: Apr 9, 2020

Schneider Electric Srbija i Crna Gora je početkom aprila dobio novo rukovodstvo. Na mesto direktora kompanije postavljena je Ksenija Karić, koja u kompaniju unosi više od 15 godina iskustva rada na različitim liderskim pozicijama. Ksenija je na ovoj poziciji zamenila Dejana Markovića koji nakon 4 godine vođenja kompanije prelazi na mesto direktora sektora energetike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope.

"Naši prioriteti i ubuduće će biti pružanje inovativnih rešenja iz oblasti automatizacije i upravljanja energijom, vrhunska usluga usmerena ka krajnjim korisnicima i razvijanje lokalne privrede kroz širenje mreže lokalnih partnera", izjavila je Ksenija Karić povodom imenovanja.


Kompanija Schneider Electric posluje na tržištu Srbije više od dve decenije, obezbeđujući digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Zajedno sa lokalnim partnerima i renomiranim preduzećima, kompanija godinama doprinosi lokalnoj ekonomiji i preduzetništvu, budući da kroz potrebe sopstvenog i poslovanja partnera podržava više od 3000 radnih mesta.


Pored toga, strategija poslovanja Schneider Electric-a zasniva se i na otvaranju novih licencnih partnerstava i transferu znanja i tehnologija.

2 comentários


Katy Henry
Katy Henry
06 de abr.

I am deeply intrigued by this subject matter, and I consider this to be among the most critical pieces of information at this time. Furthermore, I am delighted to peruse your article. Regards, your sharing!

slope game

Curtir

In this position, Ksenija replaced Dejan Marković, who after 4 years of leading the company is moving to the position of director of the energy sector and services for the Southeastern Europe region. slope game

Curtir
bottom of page