top of page

Kako da uspešno upravljate vremenom

Izreka "Vreme je novac" odavno je postala prošlost. Život u ovom brzom modernom svetu doveo je do toga da ova rečenica dobije novo značenje.


U novoj "So Money Shortcast" epizodi, voditeljka Farnoosh Torabi razgovara sa advokaticom, majkom i guruom, Rachel Rodgers o tome kako nas oslobađanje od perfekcionizma i stvaranje granica zapravo mogu podstaći da preuzmemo kontrolu nad sopstvenim životom i ambicijama.





Savet: Oslobodite se perfekcionizma kako biste naučili da poštujete svoje vreme.


Umesto da trošite vreme na preuzimanje tuđih odgovornosti, počnite da koristite svoje vreme i prostor za one stvari koje vas čine srećnim. Zastanite i razmislite koliko ste puta nevoljno rekli "Da" nekoj aktivnosti ili zadatku samo zato što ste želeli da sve bude odrađeno baš onako kako treba. Međutim, ako postavite tanku granicu vašem perfekcionizmu i osvestite u kom trenutku treba da stanete, naučićete da stavite tačku na neprekidni ciklus "Da" koji vam, složićete se, ničemu ne služi.


Rachel Rodgers tokom razgovora sa Farnoosh u novoj epizodi "So Money Shortcast" govori više o načinima na koje ovo možemo primeniti kod kuće i na poslu.


Ako i vi shvatate da vremena nikad nema dovoljno za sve vaše ambicije, ne propustite novu epizodu "So Money Shortcast" - bilo da ste zaposlena mama ili neko kome je teško da ljudima kaže "Ne" i založi se za svoje želje!


Izvor: https://www.blinkist.com/shortcasts/so-money/275

Comments


bottom of page