top of page

Just do it, Alison!

Alison Feliks je atletičarka koja je ispisala istoriju olimpijskih igara kao sportistkinja sa najviše osvojenih medalja ikada (11 medalja na Olimpijadama!)


Nike je bio njen ponosni sponzor, sve dok Alison 2018. godine nije poželela da osnuje porodicu. Popularni sportski brend poneo se krajnje nepopularno – ponudili su budućoj majci ugovor sa 70% manjim iznosom i odbili garancije za ostvarenje ugovora ukoliko kod Alison dođe do pada sportskih rezultata zbog trudnoće(!?)

Alison je napustila Nike.

Potpisala je ugovor sa Athletom i nastavila svoju karijeru.

Danas ima dvogodišnju ćerku. A od pre par dana, još 2 medalje sa Olimpijskih igara.

Pored svih odličja, treba joj dati i poseban orden – za liderku i uzor godine, jer je Alison pokrenula fond od 200.000 dolara za pokrivanje troškova brige o deci za druge mame olimpijske takmičarke.

Just do it, Alison!

Dubok naklon. I inspiracija svima!Izvor: cbssports

2 Kommentare


Sabina Babington
Sabina Babington
28. Okt. 2022

Veoma sam zabrinut za buduće prvenstvo u Al Wakri. Čini mi se da naše ekipe nisu dobro pripremljene. Prijatelj je jučer poslao vijesti o sport betting news i ima dosta analitičkih članaka o fudbalu i klađenju. Ali ne znam na koga da se kladim. Hoću naše, ali nema sigurnosti da će se nekako dobro pokazati.

Gefällt mir

Zaista mi se sviđa ova devojka, ali više volim fudbal nego atletiku. Pored toga, veoma je visoka. Trebalo bi bolje da igra košarku.

Gefällt mir
bottom of page