top of page

Posetite Enterprise ICT Roadshow 2022 u Beogradu!

U sredu, 31. avgusta, kompanija Huawei Technologies organizuje događaj pod nazivom Enterprise ICT Roadshow Digital and Green Day 2022 u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu sa početkom u 10h.



Zvanični deo programa počeće u 10 časova uvodnim govorom doc. dr Mihaila Jovanovića, direktora Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu. Prisutnima će se u 10:30 časova obratiti i gospodin Robert Szabo, direktor za photovoltaics (PV) rešenja, Huawei Digital Power Mađarska, koji će predstaviti Huawei Digital Power portfolio.


Nakon uvodnih obraćanja, od 11 časova, predviđena su stručna predavanja koja će obuhvatiti:

  • Huawei Certification & ICT Competition

  • Huawei Fast Track and Flash Track Programs

  • Huawei Datacom - New Solution and Technology

  • Huawei Storage - New Solution and Technology

  • Huawei Optical - New Solution and Technology

Po završetku stručnih predavanja, od 12 časova, predviđena je poseta demonstrativnom kamionu u kom će biti postavljene najnovije instalacije koje olakšavaju procese u oblastima kao što su zdravstvo, obrazovanje, e-Uprava, finansije, električna energija, transport, proizvodnja, ISP, data centri, cloud rešenja, i slično. Prisutni će imati priliku da isprobaju ove najnovije tehnologije na licu mesta. Takođe, druženje u kamionima biće upotpunjeno posluženjem i koktelom.


Prisustvo na događaju možete potvrditi putem sledećeg linka.



bottom of page