top of page

Cyber week u Tel Avivu, učešće besplatno

Cyber week 2023 koji se svake godine održava u Tel Avivu zakazan je za 26-29. jun. Učešće je besplatno, a više informacija o događaju i govornicima možete naći na ovom linku.

Sajber nedelja je veliki međunarodni skup vezan za sajber bezbednosti i 12 godina se održava na Univerzitetu u Tel Avivu u Izraelu, a tokom vremena je postao jedan od najvećih i priznatih svetskih događaja u oblasti sajber bezbednosti. Okuplja stručnjake za sajber bezbednost, lidere u industriji, startape, investitore, akademike, diplomate i vladine zvaničnike.



Sa više od 9.000 učesnika iz preko 80 zemalja, ova konferencija nudi zanimljivu razmenu znanja i metoda. Događaj uključuje više od 50 okruglih stolova, panela, radionica, foruma, BSides-a, takmičenja i još mnogo toga.

Sajber bezbednost je tema kojom se bavi i AFA kroz zagovaranje za više žena u ovoj oblasti kroz Women4Cyber Chapter koji je otvorila 2021. u okviru evropske Womn4Cyber fondacije. Različte aktivnosti i radionice sprovode se u okviru Women4Cyber Srbija, a ključni događaj je Women4Cyber Forum čije drugo izdanje je planiran za septembar ove godine.

bottom of page