top of page

Apple otvara prvo plutajuće prodajno mesto u svetu

Najpoznatiji tehnološki gigant – kompanija Apple, najavila je otvaranje novog prodajnog mesta. Nova prodavnica nalaziće se na dokovima u Singapuru i predstavljaće deo istoimenog luksuznog hotela i odmarališta.



Iako se veliki broj kompanija suočava sa velikim posledicama izazvanim pandemijom korona virusa, kompanija Apple odlučila se za neobični skupoceni objekat – i to na vodi! Ujedno, ovo je i prva plutajuća prodavnica na svetu, zbog čega će i dobiti naziv Apple Marina Bay Sands.


Tokom dana, nova prodajna lokacija izgleda kao neobična svemirska letelica, dok je noću osvetljena različitim bojama, uključujući i svima poznat logo kompanije.


Apple Marina Bay Sands predstavlja 512. prodajno mesto kompanije Apple u svetu, a treće u Singapuru. Kompanija je najavila da se mere zaštite od korona virusa neće razlikovati od postojećih mera u ostala dva prodajna mesta kompanije u Singapuru, što podrazumeva obavezno nošenje maski i korišćenje dezinfekcijskih sredstava, kao i ograničen broj ljudi koji će se nalaziti u prodavnici u određenom trenutku.

Comments


bottom of page