top of page

All For All Leadership Summit - TogetHER for a Better Tomorrow

Šesti put zaredom okupljamo liderke i lidere iz čitavog regiona na Women’s Leadership Summit-u, koji od ove godine postaje All For All Leadership Summit!



Imajući u vidu da smo u proteklom periodu uspeli da privučemo gotovo podjednak broj muškaraca koji su posvećeni stvaranju inkluzivnog društva, ponosni smo što smo nakon samo pet godina došli do toga da Samit može da ponese novi naziv, koji će dodatno privući još više muškaraca, jer samo na taj način možemo doći do potpuno ravnopravnog društva. Izborom ovogodišnje centralne teme“TogetHER for a Better Tomorrow – The Power of Collaborative Leadership“, stavljamo dodatni akcenat na teme koje zagovaramo, a to su ravnopravnost, inkluzija i solidarnost.

Samit će pružiti priliku za uživo okupljanje naše zajednice posle dve godine virtuelnih druženja i to na dva dana – 22 i 23. novembra 2022. godine u lepom ambijentu hotela Fruške terme na Fruškoj gori. Akcenat će biti na targetiranom networkingu i interaktivnim diskusijama kroz tematske plenarne sesije i workshopove, kroz koje ćemo podeliti najbolje prakse vezane za centralnu temu, ali i najveće izazove, te zajedno pokušati da pronađemo rešenje.

Imajući u vidu da je očuvanje zdravlja tokom pandemije ujedinilo ceo svet i da je medicina napredovala više nego ikada, zahvaljujući i razvoju tehnoloških inovacija, želimo da ponudimo našoj zajednici, kroz Longevity&Vitality sesiju, najnovija svetska saznanja i savete vezane za osnaživanje mentalnog i fizičkog zdravlja. Među govornicima će biti neki od vodećih svetskih naučnika iz ove oblasti.

Pored gala večere i ceremonije dodele AFA Annual Leadership Awards, planiran je i veliki broj pratećih događaja za druženje, relaksaciju, ali i učenje novih veština i sticanje jedinstvenih iskustava. S obzirom da je broj učesnika ograničen, Samit će biti zatvoreni invite-only događaj, što će sa druge strane omogućiti bolje povezivanje i razmenu.

Ovaj flegšip event je do sada okupio zajednicu od preko 2.000 ljudi, sa ciljem aktivnog i kontinuiranog rada na podizanju svesti u javnosti o značaju izgradnje društva jednakih mogućnosti za sve. Nastavljamo u istom ritmu, uvereni da zajedno možemo doprineti iznalaženju inovativnih rešenja za razvoj ekonomija i društava u kojima će žene i muškarci biti podjednako uključeni.

Više o ovogodišnjem samitu, možete videti na sledećem linku.

bottom of page