top of page

Night Summit

Updated: Oct 16, 2019

Jedna od najvažnijih komponenti svake konferencije je netvorking, koji nije bio prepušten slučaju, a bio je najintenzivniji tokom Noćnog Samita. U starom delu grada koji je karkaterističan po uskim i strmim ulicama sa puno kafića i pabova, okupljali su se učesnici konferencije kako bi u relaksiranoj atmosferi sklopili nova ili produbili postojeća poznanstva u cilju razmene iskustva i razvoja biznisa.



Prvi Noćni Samit je održan u opštini Soho, koja je ime dobila zahvaljujući svojoj lokaciji: South of Hollywood Road. Čitava ulica, koja zapravo predstavlja zonu za druženje i zabavu, vrvela je od učesnika konferencije koji su koristili RISE aplikaciju kako bi „skenirali“ jedni druge pomoću QR koda na propusnici, i na taj način uspostavili prvi kontakt.


Drugi i treći Noćni Samit su održani u Centralnom Hong Kongu, na najboljim mestima za noćini provod – Bungalow i Solas, mesta na kojima su učesnici već uspeli da ostvare dublju diskusiju na osnovu kontakata koje su do tada ostvarili.


Oproštajni Noćni Samit održan je u jednom od najboljih mesta u delu Wan Chai, gde se i nalazi Exhibition Centar u kome je održana konferencija.


Osim što smo kroz čitavu konferenciju i Noćne Samite uspele da sklopimo dragocena poznanstva i steknemo i proširimo znanje iz različitih oblasti, konferencija je bila uspešna i iz ugla razvoja novih ideja o novim projektima i inicijativama koje pokrećemo uskoro!

bottom of page