top of page

Nova luksuzna kuća na točkovima u skladu sa prirodom

Updated: Jul 31, 2020

Ove godine, među dobitnicima Red Dot međunarodne nagrade koja važi za jednu od najtraženijih potvrda kvaliteta dobrog dizajna je slovenačka kompanija Adria Mobil. Nagradu je odnela svojim dizajnom za luksuzni karavan i mobilnu kuću koju su nazvali Astella.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika kuće je čist dizajn. Funkcionalne i elegantne linije unutrašnjosti i spoljašnjosti nisu “pokvarene” bespotrebnim detaljima. Iako možda na prvi pogled Astella deluje kao obična mobilna kuća, njen oblik pruža veliki i koristan prostor unutrašnjeg enterijera, dok je u isto vreme eksterijer urađen prema pravilima aerodinamike.


Još jedna prednost Astelle je to što predstavlja kombinaciju modernog stila života i očuvanja prirode.


Implementacijom panoramskih vrata i prozora omogućeno je da boravak unutar Astelle bude u potpunosti povezan sa spoljašnjim svetom. Astella nudi luksuzno iskustvo sa velikim prostorom koji nudi maksimalan ugođaj za spavanje, moderno kupatilo, funkcionalnu kuhinju, kao i otvoreni prostor za dnevnu sobu koja gleda na krajolik. Uz to, može se voziti kao bilo koji drugi karavan ili postaviti na jednu lokaciju tokom cele sezone.


Više o ovoj mobilnoj kući pogledajte u videu.


Comments


bottom of page