top of page

PRIKLJUČITE SE ANKETI: Rodna ravnopravnost, poštovanje različitosti i inkluzija u kompanijama u SrbijiAFA i kompanija Merck Srbija vas pozivaju da odvojite pet minuta,  učestvujete u anketi na temu poštovanja rodne ravnopravnosti u kompanijama u Srbiji, i doprinesete stvaranju inkluzivnijeg i ravnopravnijeg radnog okruženja za sve.

Vaše mišljenje nam je važno, a anketu mogu da popune svi zaposleni u privatnom sektoru, bez obzira na rod i pol, jer temu poštovanja različitosti, ravnopravnosti i inkluzije, smatramo važnom kako za kompanije i korporativni sektor, tako i za celo društvo.

Vaši odgovori će nam biti od suštinskog značaja za bolje razumevanje trenutnog stanja rodne ravnopravnosti u poslovnom okruženju i identifikovanje prostora za unapređenje. Ova anonimna anketa ima za cilj prikupljanje informacija o vašim iskustvima i stavovima u radnom okruženju.

Rezultati istraživanja biće predstavljeni na panel diskusiji koju će organizovati kompanija Merck i AFA organizacija 6. juna 2024. godine, i biće korišćeni za informisanje javnosti i relevantnih aktera od značaja o trenutnom stanju rodne ravnopravnosti u kompanijama.
Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page