top of page

PRIJAVITE SE: Webinar - Veštačka inteligencija u mediciniPridružite nam se u sredu 29. maja 2024. od 15.00 do 16.30 časova na webinaru na temu veštačke inteligencije u medicini, i registrujete se putem linka.


Kroz dijalog sa inženjerima Samom Erženom iz slovenačke firme Arktur i Markom Benedetom iz italijanskog Kelyon, osvrnućemo se na to da li je veštačka inteligencija u medicini budućnost ili je već sadašnjost.


Webinar organizuje AFA - All for All u okviru AI4VET4AI projekta - Nova generacija jakih stručnjaka za veštačku inteligenciju (AI-powered Next Generation of VET).


Kako se VI trenutno koristi u zdravstvu i kakvi su izgledi na tom polju? Koji su izazovi i ograničenja primene VI tehnologija u zdravstvenim ustanovama? Koje aplikacije postoje i koliko će VI biti dostupna običnom čoveku? Šta je sa etičkim aspektom? Ovo su neka od pitanja koja će biti obrađena tokom ovog dinamičnog online okupljanja sa istaknutim sagovornicima iz polja bioinženjeringa i informatičkih nauka.


AI4VET4AI okuplja 26 partnera iz 11 zemalja, čijem konzorcijumu pripada i AFA organizacija, a kojim koordinira Univerzitet Algebra iz Hrvatske. Cilj projekta, koji traje do juna 2027, je da doprinese digitalnoj transformaciji evropskog tržišta rada koristeći nove, inovativne nastavne sadržaje u oblasti stručnog obrazovanja, koji se oslanjaju na veštačku inteligenciju.


Ukoliko želite da ostanete u toku, nastavite da pratite AFA digitalne kanale, a zapratite i Facebook i LinkedIn stranice projekta i prijavite se na Newsletter putem AI4VET sajta.


AGENDA


Online: Sreda, 29. maj 2024.

15.00-16.30 CET

Jezik: engleski

15.00-15.15      Uvod: O AI4VET4AI projektu

15.15-16.15      Dijalog: Veštačka inteligencija u medicini - trenutno stanje, prilike i pretnje- Samo Eržen, preduzetnik i inženjer istraživač

- Marco Benedetto, biomedicinski inženjer

16.15-16.30      Diskusija4 Comments


Great! Get ready for great games on https://fngames.co

Like

Adrenaline-fueled showdowns in Snake io are the best. This game is so engaging!

Like

The writing in the piece is excellent. Everyone who utilizes it, including myself, will benefit from it. I'll continue to read your stuff. geometry dash

Like

dung do
dung do
May 30

When I'm in a bad mood, I like to play games https://motox3m.co/ since they are entertaining, and afterward, I always feel better about myself. If you've never done so, you should give it a go at least once.

Like
bottom of page