top of page

Pridružite se Talent inicijativi kroz učešće u anketi

Updated: May 24, 2021

Imate priliku da se kroz istraživanje razvoja talenata pridružite inicijativi koju je pokrenula AFA u partnerstvu sa kompanijom IKEA i brojnim drugim partnerima.

Istraživanje se sprovodi u okviru talent inicijative i organizacije prvog AFA Talent Development Foruma, događaja koji će 10. juna u virtuelnom 3D prostoru na jednom mestu okupiti glavne pokretače našeg društva – kompanije, mlade i akademsku zajednicu. Ovaj događaj je jedinstven, jer po prvi put okuplja sve aktere kojih se tiče tema razvoja talenata i pokreće značajan dijalog koji treba da dâ odgovore na goruće pitanje talent paradoksa - fenomena „rata za talente“ i istovremenog rasipanja i nedostatka talenata na tržištu. Potrebe tržišta se menjaju iz dana u dan, a nama su potrebne informacije koje važe i vrede - danas!


Kako bi slika trenutnog stanja na domaćem tržištu rada bila relevantna, u toku je istraživanje stavova, iskustava i potreba poslodavaca, studenata i profesora kada je u pitanju razvoj talenata.


Rezultati će biti predstavljeni na Forumu, a bez njih nema polazišta za kreiranje strategije delovanja. Ako u okviru poslovanja osećate posledice talent paradoksa, imate poteškoće da nađete, razvijate i zadržite talente, ili pak imate jasnu ideju i strategiju za prevazilaženje jaza između potreba kompanija i mogućnosti koje tržište nudi, podelite to sa nama!


Kliknite na link i popunite anketu, bilo da ste HR, EB ili menadžer na bilo kojoj drugoj poziciji koji se bavi razvojem ljudi. Talenti su naša zajednička odgovornost. Ne bismo smeli to da zaboravimo.

2 Comments


users drives
users drives
Mar 11, 2023

I like your all post. You have done really good work.

Thank you for the information you provide, it helped me a lot.

https://usersdrives.com/netflix-mod-apk-crack-premium-unlocked/">Netflix MOD Apk Premium Unlocked</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.

https://usersdrives.com/winrar-crack/">WinRAR Crack Keygen</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.

https://usersdrives.com/idm-crack-serial-number/">IDM Crack Activation Key</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.

https://usersdrives.com/amazon-prime-video-mod-apk-premium-unlocked/">Amazon Prime Video MOD APK premium unlocked</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.

Like

users drives
users drives
Mar 11, 2023

I like your all post. You have done really good work.

Thank you for the information you provide, it helped me a lot.

https://usersdrives.com/kinemaster-pro-mod-apk-without-watermark/">Kinemaster Pro Mod APK</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.

https://usersdrives.com/camtasia-crack-without-watermark/">Camtasia Crack Without Watermark</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.

https://usersdrives.com/like4like-get-free-real-instagram-likes/">Like4Like Crack Get Free real Instagram likes</a> links to the URL <em>www.usersdrives.com/</em>.


Like
bottom of page