top of page

Pokrećemo „korpo priče“ AFA zajednice

AFA organizacija okuplja veliki broj partnera sa kojima je stvorila jedinstvenu zajednicu čiji cilj je kreiranje naprednijeg društva jednakih mogućnosti, kroz različite projekte i kampanje. AFA zejednica daje snagu, ali i povezuje svoje članove sa ciljnim grupama i javnošću, ne samo kako bi njihov društveni doprinos postao vidljiviji nego i oni sami.Zato pokrećemo „korpo priče“ kroz koje će AFA korporativni partneri moći da predstave svoje delovanje u prethodnoj godini i planove za tekuću, kao i ideje koje žele zajednički da razvijamo.


AFA korporativni partneri su Mercator, OTP banka, Growit Agile, TeleGroup, IKEA, SAGA, Schneider Electric, Asseco, Comtrade, Levi9, SAS, A1 Srbija, AIK banka, Arhi.pro, Belmedic, Delhaize Serbia, Generali, IDC Adriatics, Inspira Grupa, Karanović & Partners, Lidl, Mozzart, NIS i Unicredit banka, a poseban značaj za okupljanje ove zajednice i kreiranje strategije razvoja ima agencija Let’s Play Together (LPT) i njena 25-godišnja reputacija u kreiranju brendova i organizacija „sa svrhom“, koje dugoročno i posvećeno doprinose ostvarivanju važnih društvenih ciljeva.


Osim na našem sajtu i ostalim digitalnim kanalima, „korpo priče“ će biti promovisane i kroz AFA Newsletter pa ukoliko niste, prijavite se i pratite naše delovanje, jer mi smo „All For All“ i naše ideje su tako i kreirane.

1 comentário


Amalia Rahmawati
Amalia Rahmawati
27 de abr. de 2023

In my opinion, the story is good and quite interesting. you can read this too https://news.unair.ac.id/2021/05/05/mahasiswa-unair-tulis-novel-dari-pengalaman-kuliah/

Curtir
bottom of page