Otvaranje treće Nedelje inovacija 21. septembra u Rezidenciji Finske ambasade

Nedelja inovacija sa temom „Speed date with the future“ održaće se u narednih pet dana, sa posebnim fokusom na podizanje svesti o uticaju koji brzorastuće tehnologije imaju na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo.

Tokom narednih pet dana govoriće renomirani svetski i domaći stručnjaci, istraživači, inovatori, naučnici, kreatori promena, korporativni i startap lideri, preduzetnici, aktivisti o neograničenim mogućnostima za razvoj koje nam pružaju disruptivne inovacije kao i o značaju kolaborativnog liderstva u procesu ekonomskog rasta i razvoja društva u novoj tehnoloskoj eri.


Ono što je novo, predstavlja poseban edukativni program namenjen svim organizacijama i pojedincima koji su u potrazi za sjajnim prilikama koje unapređuju znanje i veštine. Program obuhvata radionice koje se odnose na „design thinking“ i razvoj online biznisa sa ciljem da omogući svim učesnicima da usvoje najkompetentnija znanja koja su odmah primenjiva u biznisu.


Program Nedelje inovacija možete videti na www.innovationweek.rs kao i način na koji možete da aplicirate za godišnje nagrade za inovacije, prijavite se za radionice i edukativne programe i učestvujete na konferenciji o inovacijama.

AFA
Asocijacija za afirmaciju žena

Gospodar Jovanova 2

11000 Belgrade, Serbia

+381 (0)11 218 0533

office@afa.co.rs

Quick Links

© 2019 created by AFA

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle