top of page

Karanović & Partners proglašen za najbolju advokatsku kancelariju u Istočnoj Evropi i Balkanu

Advokatska kancelarija Karanović & Partners je proglašena za najbolju advokatsku kancelariju u Istočnoj Evropi i Balkanu za 2019. godinu od strane magazina The Lawyer. Ovo je treći put da Karanović & Partners osvaja ovu prestižnu nagradu, i to u konkurenciji sa najboljim evropskim firmama.


The Lawyer evropske nagrade predstavljaju svojevrsno priznanje za najveća postignuća najboljih advokatskih kancelarija u Evropi, a ove godine se obeležava desetogodišnjica njihovog postojanja. Ceremonija dodele nagrada održana je 19. marta u Grosvenor hotelu u Londonu, a među preko 350 zvanica našli su partneri iz svih vodećih evropskih advokatskih kancelarija.


„Zaista je velika privilegija da prihvatim ovu nagradu u ime Karanović & Partners. Ogromna je čast kada vam prestižni magazin kakav je The Lawyer odaje priznanje, naročito na ceremoniji kojom se obeležava deceniju duga tradicija dodele ovih nagrada. Ova nagrada je ne samo rezultat rada i posvećenosti čitavog tima, već i svojevrsno priznanje našoj viziji i vrednostima. Čestitam svim pobednicima i organizatoru ovog prestižnog događaja“, rekao je Rastko Petaković, koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u Londonu preuzeo trofej u ime firme.


The Lawyer je mesečnik iz Velike Britanije namenjen pravnicima i advokatima koji se bave privrednim pravom. Svake godine, ovaj časopis objavljuje listu 100 najboljih advokatskih kancelarija u Evropi, kao i 200 najboljih u Britaniji i dodeljuje priznanja najboljim evropskim i britanskim kancelarijama iz oblasti privrednog prava.

Comments


bottom of page