Godišnje nagrade za inovacije i inicijative na Nedelji Inovacija 2019

U okviru ovogodišnje Nedelje inovacija 2019 pod nazivom "Kako inovacije mogu ubrzati ekonomiju uticaja?" koja se održava od 20. do 24. maja, biće odata priznanja najvećim talentima i izuzetnim organizacijama i kompanijama na svečanoj dodeli Godišnjih nagrada za inovacije i inicijative.


Nagrade će biti uručene i svima onima koji doprinose stvaranju boljeg društva kroz primere dobre prakse u industriji, svojim profesijama i zajednici. Na ovaj način, želimo da izdvojimo lidere u inovacijama koji sprovode jedinstvene ideje, projekte i inicijative za razvoj inovativnog ekosistema u Srbiji.


Najveća pažnja na Nedelji inovacija biće posvećena inovacijama i inicijativama koje unapređuju industriju i stimulišu održivi razvoj.


Glavne nagrade pripremljene su za najinovativnije pojedince, kompanije i organizacije u brojnim kategorijama.


Kako bi se kompanije, kreatori promena, pojedinci, a posebno mladi ohrabrili da predstave svoja inovativna rešenja i projekte, pripremljene su i Specijalne nagrade za inovacije.

Želimo da dovedemo renomirane domaće i inostrane stručnjake koji će podelili znanje i informacije i omogućiti nam da se bolje prilagodimo promenama u globalnoj tehnološkoj i ekonomskoj arhitekturi sa posebnim osvrtom na etičke, moralne, pravne i političke posledice korišćenja tehnologija.


Nedelja inovacija stvara platformu za povezivanje i ima za cilj da jednom godišnje predstavi aktuelne trendove u inovacijama kroz uključivanje domaćih potencijala (naučnih instituta, start up zajednice, korporativnih lidera), kao i međunarodnih inovatora i lidera u ovoj oblasti.


Za detaljnije informacije o prijavama i nagradama posetite zvaničan sajt Nedelje inovacija.
AFA
Asocijacija za afirmaciju žena

Gospodar Jovanova 2

11000 Belgrade, Serbia

+381 (0)11 218 0533

office@afa.co.rs

Quick Links

© 2019 created by AFA

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle