top of page

Danas pričamo sa poznatim tatama!

Kako imati uspešnu karijeru kao javna ličnost i u isto vreme biti dobar roditelj? Da li je poznatima teže u roditeljstvu? Koja je uloga javnih ličnosti u razbijanju predrasuda o ulozi očeva u roditeljstvu? Kako poznate tate gledaju na roditeljstvo i podelu kućnih poslova na “muške” i “ženske”?

O ovim i drugim zanimljivim pitanjima pričamo danas (utorak 19.01) u 18h sa:

  • Zoranom Kesićem, autorom i TV voditeljem

  • Nebojšom Dugalićem, glumcem i profesorom

  • Aleksandrom Radojičićem, glumcem

  • Ivanom Miljkovićem, bivšim reprezentativcem i odbojkaškim trenerom

Ovaj tekst/analiza/publikacija/video/sadržaj nastao je u okviru projekta „Rodno odgovorno upravljanje – Preraspodela neplaćenog rada”, koji sprovodi Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women), u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost, a uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva i Britanske ambasade u Beogradu. Stavovi u ovom tekstu (ili drugom sadržaju) pripadaju isključivo autorima i autorkama, i ne predstavljaju nužno stavove UN Women, Vlade Ujedinjenog Kraljevstva i Britanske ambasade.

Illustration from freepik.com / Icons made by Monkik, Freepik, Good Ware from www.flaticon.com1 Comment


In spite of the fact that women's median wealth is higher today than it was 20 years ago, a significant quordle discrepancy persists, according to one study. Only 62% of men's net worth is held by women across Europe.

Like
bottom of page