top of page

AFA Mentorski program za buduće preduzetnice

AFA organizacija postala je partner USAID-a u Srbiji u okviru trogodišnjeg projekta koji ima za cilj da ženama pomogne da ostvare svoj pun ekonomski potencijal i time doprinesu ekonomskom rastu naše zemlje.AFA mentorski program deo je Inicijative „WE Founders“, trogodišnjeg projekta koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Impact Hub Beograd u saradnji sa Asocijacijom za afirmaciju potencijala žena (AFA) i Udruženjem poslovnih žena Srbije (UPŽ).


Prvi AFA Mentorski program je osmišljen tako da omogući ženama da svoje poslovne ambicije obogate veštinama neophodnim za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa, ali i da se poslovno povežu sa ekspertkinjama iz različitih oblasti i ženama koje su na čelu vodećih kompanija i koje će biti njihove mentorke u toku ovog sedmomesečnog puta ka uspehu.


Program obuke je namenjen svim ženama koje poseduju ideju u koju veruju, ali koja je u fazi razrade, nije testirana i u potpunosti osmišljena. U isto vreme, program je namenjen onim ženama kojima za samostalni početak biznisa nedostaju veštine, šire iskustvo, umrežavanje sa profesionalcima i resursi.


Program prve faze koji počinje u Septembru 2019. i traje do Marta 2020. godine, realizovaće se za izabranu grupu od 20 polaznica kroz interaktvne radionice jednom mesečno.


Projekat Mentorstva izuzetno je medijski vidljiv, a polaznice i mentorke prve faze programa biće predstavljene na trećem po redu, regionalnom AFA Women's Leadership Summit koji se ove godine održava 24 i 25. oktobra u Beogradu i koji će okupiti oko 70 govornika i 400 učesnika iz celog regiona.

Comments


bottom of page