top of page

AFA i UniCredit Bank Serbia karavan „poslova budućnosti“ završen u Užicu

Radionicom u Užičkoj gimnaziji, zaokružili smo posete srednjim školama širom zemlje koje smo sprovodili sa UniCredit Bank Serbia od aprila 2023. godine u okviru More Girls in STEM inicijative. AFA organizacija je u saradnji sa partnerima nastavila da ohrabruje i osnažuje devojke da izučavaju STEM oblasti (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika), i ukupno se 210 novih učenica direktno upoznalo sa zanimanjima budućnosti i zašto je važno da se žene podjednako uključe u kreiranje digitalne civilizacije, čime smo za šest godina uključili hiljadu devojčica i devojaka u MOGIS inicijativu.


Mentorke našeg partnera - Head of Data Office Marina Pejić, Senior Business Analyst Magdalena Mitić Stamenković, Senior Data Analyst Isidora Palić i dizajner u IT arhitekturi Mirjana Petković, nesebično su u ovih godinu dana delile profesionalne priče sa gimnazijalkama iz Požarevca, XIII beogradske gimnazije, Sremske Mitrovice i Užica. Takođe, objasnile su poslove koji se zapravo kriju iza njihovih funkcija i time upoznale učesnice čime će se zapravo baviti ako se odluče za STEM oblasti, ali i sa svim preprekama i nedoumicama koje su ih pratile u izboru budućeg zanimanja, kako bi devojkama olakšale buduće izbore i odluke.


Cilj AFA More Girls in STEM inicijative je da poveže devojke sa uzorima iz tehnoloških nauka i inženjerstva, kako bi se odlučile za karijere u STEM oblastima. Zato smo zajedničkim snagama pripremili i serijal videa u kojima je Magdalena Mitić Stamenković objasnila čime se zapravo bavi bussiness analyst i koje prirodne nauke su neophodne (ili nisu) za to. Time je predstavila ne samo jedno zanimanje budućnosti nego i UniCredit Bank Serbia kao poslodavca, a saznajte i kako ovde.


Kroz PR i digitalnu kampanju, našom pričom smo za ovih godinu dana doprli do više od milion ljudi u Srbiji i nemamo nameru da se zaustavimo, zato pozivamo sve partnere da nam se priključe kako bi MOGIS inicijativa nastavila da raste.1 Comment


han gu
han gu
Jun 28

留学生作业代写 http://www.emwchinese.com/ 服务通常由专业的写手完成,这些写手具备丰富的学术写作经验和深厚的专业知识。他们能够按照留学生的要求,高质量地完成各种类型的作业。在这个过程中,留学生可以通过对代写作业的学习,了解优秀的学术写作技巧和规范,从而提高自己的写作能力。尤其是那些刚进入学术领域的留学生,通过参考代写作业,他们可以更快地掌握学术写作的要领,逐步提升自己的学术水平。

Like
bottom of page